Lediga tjänster

Lönehandläggare/Ekonomiassistent

Vill du bli vår nya kollega? Gun går i pension och vi söker hennes efterträdare.

L M Engströms Gymnasium, beläget i centrala Göteborg, är ett gymnasium med kristen profil med ca 540 elever och ett 60-tal anställda. Skolan drivs av Peter Isaac Béens Utbildningsstiftelse.

Ekonomiavdelningen består av två personer som tillsammans ansvarar för ekonomi- och lönehantering för L M Engströms Gymnasium, och övriga enheter av Peter Isaac Béens Utbildningsstiftelse. I rollen som lönehandläggare erbjuder vi dig ett intressant arbete i en positiv miljö.

Löner, personaladministration, fakturahantering, tjänstepensioner och viss löpande bokföring är huvudsakliga arbetsuppgifter. På en litet kontor behöver du också vara flexibel och hoppa in där det behövs.

För tjänsten behövs grundläggande ekonomisk utbildning och tidigare erfarenhet av liknande arbete. För att trivas med arbetet bör du tycka om siffror, ha intresse för ekonomi- och HR-frågor, vara noggrann, strukturerad, ansvarstagande, glad och prestigelös. Du bör kunna arbeta självständigt, men också ha lätt för att samarbeta med andra. Det är av stor vikt att du kan vara lojal med huvudmannen och dess profil.

Tjänstens omfattning: 50 %, tillsvidareanställning med provanställning

Tillträde: Tjänsten tillträds ca 10:e augusti

Upplysningar om tjänsten lämnas av Eva Odengård på tel 010-1722005.

Välkommen med din ansökan, senast 210614, via mail till eva.odengard@lme.nu